Utrecht

Met de auto:

Vanuit richting Zwolle:
Volg de A28 richting Utrecht en houd rechts aan bij knooppunt Rijnsweerd en volg de A27 richting Den Haag/Breda. Houd rechts aan bij knooppunt Lunetten en volg de A12 richting Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag. Neem afslag 16 Papendorp/Nieuwegein. Volg de twee linkerrijstroken om schuin linksaf te slaan naar de Papendorpseweg. Volg de weg met een scherpe bocht naar rechts waar ons kantoor zich aan de rechterzijde bevindt. Achter het pand kun je parkeren. Je loopt langs de linkerzijde van het kantoorpand en vindt de ingang aan de voorzijde van het pand. BeljonWesterterp is gevestigd op de 2e etage.

Vanuit richting Amsterdam:
Neem de A2 richting Utrecht en volg bij het knooppunt Oudenrijn de borden E30/E35 richting Arnhem. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden E311/Ring-Zuid/Houten/A27/Nieuwegein/Ring A12. Neem afslag 16 Nieuwegein. Volg de twee linkerrijstroken om schuin linksaf te slaan naar de Papendorpseweg. Volg de weg met een scherpe bocht naar rechts waar ons kantoor zich aan de rechterzijde bevindt. Achter het pand kun je parkeren. Je loopt langs de linkerzijde van het kantoorpand en vindt de ingang aan de voorzijde van het pand. BeljonWesterterp is gevestigd op de 2e etage.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-station kun je gebruik maken van diverse stadsbuslijnen. Voor informatie betreffende vertrek- en aankomsttijden, raadpleeg de actuele dienstregeling.‚Äč


Blaeulaan 60 (2nd floor)
3528 AD Utrecht
utrecht@beljonwesterterp.nl
+31 (0)30 - 7210140
Wat is mijn reistijd?
© 2024 BeljonWesterterp