Governance Programma: Boardroom Dynamics

Evenement 21 september 2022 (19:30 uur) Kasteel De Vanenburg te Putten

Voor ervaren toezichthouders en bestuurders die de dynamiek in hun Raad willen doorgronden en beïnvloeden start op 21 september 2022 het Governance Programma Boardroom Dynamics.

Goed bestuur en effectief toezicht hangen sterk samen met de dynamiek en de cultuur in de bestuurskamer. Niet voor niets is er veel aandacht voor deze meer psychologische aspecten van toezicht in Raden van Bestuur, Toezicht en Commissarissen. Wilt u deze dynamiek leren herkennen, begrijpen en optimaliseren? Wilt u bovendien ontdekken wat uw eigen rol hierin is?

U krijgt antwoord op deze vragen in het Governance Programma Boardroom Dynamics van de University of Groningen Business School, in samenwerking met BeljonWesterterp en BoardResearch.

Het programma brengt de strategische besluitvorming van bestuurders en toezichthouders in kaart aan de hand van psychologische inzichten uit de wetenschap. Deze inzichten worden tevens gekoppeld aan praktijkervaringen, business cases en interventies. Zo leert u boardroom dynamics beter begrijpen en effectief te beïnvloeden.


Start: 21 september
Duur: 4,5 dag
Locatie: Kasteel De Vanenburg te Putten

Voor meer informatie klik op deze link

In deze video ziet en hoort u deelnemers en kerndocent Floor Rink over het programma.

Gepubliceerd op: 29 juni 2022
Marion Dijksterhuis regiodirecteur
  • 06 - 22603850
  • Stuur een bericht
  • Linkedin
Ik heb belangstelling