Groningen

Met de auto:

Vanuit richting Assen:
Klik hier voor de omleidingsroutes.
Let op: Vanaf september 2021 is de Leonard Springerlaan afgesloten vanaf de westelijke ring. Wij adviseren voor de actuele routes vooraf de website groningenbereikbaar.nl te raadplegen.
Neem de A28 en sla bij de verkeerslichten op het Julianaplein (einde A28) linksaf richting Amsterdam/Leeuwarden/Drachten. Neem direct de eerste afrit (36) Groningen-West en houd aan het eind van de afrit rechts aan. Bij de eerste verkeerslichten rechtsaf (Leonard Springerlaan). Ons kantoor bevindt zich na circa 200 meter aan de linkerzijde (het gebouw waar 'PlasBossinade' op staat)  Je kunt aan de achterzijde van het pand (beperkt aantal plaatsen beschikbaar) of in de naastgelegen parkeergarage (tegenover entree MartiniPlaza) parkeren. De entree van het pand is aan de voorzijde. BeljonWesterterp is gevestigd op de 4e etage.

Vanuit richting Drachten:
Klik hier voor de omleidingsroutes.
Let op: Vanaf september 2021 is de Leonard Springerlaan afgesloten vanaf de westelijke ring. Wij adviseren voor de actuele routes vooraf ook de website groningenbereikbaar.nl te raadplegen.
Neem op de A7 afslag 36 - Ring Groningen West. Aan het eind van de afrit op de minirotonde rechtdoor en volg de N370 richting Winsum. Vervolg de N370 door na circa 600 meter op de rotonde de tweede afslag te nemen. Bij de eerste verkeerslichten rechtsaf (Leonard Springerlaan). Ons kantoor bevindt zich na circa 200 meter aan de linkerzijde (het gebouw waar 'PlasBossinade' op staat). Je kunt aan de achterzijde van het pand (beperkt aantal plaatsen beschikbaar) of in de naastgelegen parkeergarage (tegenover entree MartiniPlaza) parkeren. De entree van het pand is aan de voorzijde. BeljonWesterterp is gevestigd op de 4e etage.

Met het openbaar vervoer:

Vanaf het Centraal Station in Groningen neem je lijn 10 richting Hoornse Plas. Stap uit bij de halte Leonard Springerlaan (3e halte) en loop vanaf de Paterswoldseweg naar de Leonard Springerlaan (circa 3 minuten lopen).

Leonard Springerlaan 9m (4e etage)
9727 KB Groningen
groningen@beljonwesterterp.nl
050 - 5206222
Marjan Mesman projectsecretaresse
  • 050 - 5206222
  • Stuur een bericht
  • Linkedin
Wat is mijn reistijd?