Groningen

Met de auto:

Vanuit richting Assen:
Let op: De verbinding tussen de westelijke ringweg (N370) en de Leonard Springerlaan is afgesloten. Wij adviseren voor de actuele routes vooraf de website groningenbereikbaar.nl te raadplegen.
Komende vanuit de Paterswoldseweg, kunt u gelijk bij het pand, rechtsaf onder het gebouw door, de parkeerplaats op rijden. U kunt zich melden bij de linker slagboom. De ingang van het pand zit op de hoek aan de voorzijde (tegenover de ingang van Martiniplaza). Ook is het mogelijk om in de naastgelegen parkeergarage te parkeren. BeljonWesterterp is gevestigd op de 4e etage.

Vanuit richting Drachten:
Let op: De verbinding tussen de westelijke ringweg (N370) en de Leonard Springerlaan is afgesloten. Wij adviseren voor de actuele routes vooraf ook de website groningenbereikbaar.nl te raadplegen.
Komende vanuit de Paterswoldseweg, kunt u gelijk bij het pand, rechtsaf onder het gebouw door, de parkeerplaats op rijden. U kunt zich melden bij de linker slagboom. De ingang van het pand zit op de hoek aan de voorzijde (tegenover de ingang van Martiniplaza). Ook is het mogelijk om in de naastgelegen parkeergarage te parkeren. BeljonWesterterp is gevestigd op de 4e etage.

Met het openbaar vervoer:

Vanaf het Centraal Station in Groningen neem je lijn 10 richting Hoornse Plas. Stap uit bij de halte Leonard Springerlaan (3e halte) en loop vanaf de Paterswoldseweg naar de Leonard Springerlaan (circa 3 minuten lopen).

Leonard Springerlaan 9m (4e etage)
9727 KB Groningen
groningen@beljonwesterterp.nl
050 - 5206222
Marjan Mesman projectsecretaresse
  • 050 - 5206222
  • Stuur een bericht
  • Linkedin
Wat is mijn reistijd?