Dezelfde zorgvuldigheid - ook internationaal

Dezelfde zorgvuldigheid – Ook internationaal


Internationalisering doet grenzen vervagen of lijken zelfs niet meer te bestaan. Schijn bedriegt. In het internationale zakendoen heb je te maken met grenzen en zeker met culturele grenzen. Ook in ons werkgebied, de arbeidsmarkt, is dit overduidelijk aanwezig.

Vertrouwde regie versterkt met lokale expertise

Daarom is BeljonWesterterp per 1 september 2021 lid geworden van CFR Global Executive Search, een netwerk van meer dan 300 gespecialiseerde consultants op ruim 60 locaties verspreid over meer dan 30 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië. Via dit netwerk kunnen wij wereldwijd invulling geven aan de managementvraagstukken van onze opdrachtgevers.

Veel van onze opdrachtgevers in Nederland hebben dochterondernemingen of vestigingen in het buitenland. Onze open economie stelt hoge eisen aan hen. Zeker als het gaat om het aantrekken van toptalent in het buitenland. Het lijkt een eenvoudig vanuit Nederland aan te sturen proces. Maar in de wetenschap dat de juiste match tussen mens en organisatie van groot belang is, moeten vooral match met land, regio en cultuur niet uit het oog verloren worden. BeljonWesterterp borgt die vanuit dit internationale netwerk. Maak kennis met onze dienstverlening op een mondiale basis!

Dat doen wij door de regie voor onze opdrachtgever te voeren op internationale executive search-, assessment- of coachingsopdrachten. Deze voeren we zorgvuldig uit in samenwerking met onze lokale partner in het betreffende land. Onze vertrouwde kennis van en ervaring met het bedrijf in Nederland, aangevuld met de lokale kennis en ervaring van onze partner in het betreffende land bieden de zekerheid van de beste match.

Meer weten? Neem contact op met Alfred Eilering, 06 22211310, alfred.eilering@beljonwesterterp.nl

Publicatie datum: 03 september 2021
Alfred Eilering director
  • 06 - 22211310
  • Stuur een bericht
  • Linkedin