Onze jaarlijkse MVO-dag

Jaarlijks zetten alle medewerkers van BeljonWesterterp zich een hele dag in voor maatschappelijke organisaties. Op vrijdag 6 september 2019 hebben we ons weer beziggehouden met heel andere taken dan onze dagelijkse:
De teams van onze kantoren in Groningen en Heerenveen maakten zich nuttig in de gemeente Weststellingwerf voor het gebiedsteam in Noordwolde, waarbij ze kennismaakten met het werk van vlechtwerkers die de burger met een diversiteit aan vragen van dienst zijn.
Alle collega’s van kantoor Eindhoven droegen in samenwerking met Ergon Buurtbedrijven en Stadsreiniging in de wijken én het centrum van Eindhoven bij aan het verbeteren van de leefomgeving van de Eindhovenaren.
De mensen van ons kantoor in Amsterdam hielpen deze dag Stichting MEERGroen als vrijwilliger bij natuurbeheer- en ontwikkelprojecten in Heemstede.
Iedereen van de kantoren Zwolle en Hengelo gaven deze dag bij Zozijn in Lievelde extra zorg en aandacht aan kinderen met een beperking en worden de speeltuinen veiliger gemaakt.
Publicatie datum: 09 september 2019