Inloggen

Beljon + Westerterp ondersteunt bij werk-naar-werktrajecten Wooncorporaties

FLOW is het scholings- en ontwikkelingsfonds voor alle woningcorporaties in Nederland en heeft als doel een nieuwe impuls te geven aan het vernieuwen en verder ontwikkelen van de corporatiebranche. FLOW en hun sociale partners willen meer doen om werkgevers en werknemers te ondersteunen in hun loopbaan en mobiliteit. FLOW stelt daarom gratis 200 werk-naar-werk-trajecten (loopbaanontwikkeltrajecten) beschikbaar voor medewerkers in de branche en maximaal 5 per woningcorporatie. Door middel van het indienen van een sectorplan binnen het Ministerie van SZW is er sprake van co-financiering. Beljon + Westerterp is onder andere gevraagd deze trajecten op maat te maken voor deelnemers en de uitvoering ter hand te nemen.

Het loopbaanontwikkeltraject biedt medewerkers daarmee een efficiĆ«nt, gevalideerd en krachtig maatwerkplan aan wat zal leiden tot succes in het ontdekken van nieuwe loopbaanmogelijkheden en hoe deze te verkrijgen. We zijn trots een bijdrage te mogen leveren als samenwerkingspartner van FLOW en aan de woningcorporatiebranche als geheel. Beljon + Westerterp zal de uitvoering kwalitatief hoogstaand ter hand nemen vanuit ons werkveld Development waarin onze arbeids- en organisatiepsychologen als loopbaanadviseur de deelnemers zullen begeleiden. Een en ander in nauwe samenwerking met de consultants van het werkveld Recruitment.

Voor meer informatie, ook indien u werkzaam bent in de sector en interesse heeft, verwijzen we u graag naar de website van FLOW:

www.flowweb.nl

Publicatie datum: 3 april 2015Bron:
Janneke Hoving MSc
Stel een vraag