Inloggen
cover
Anne Vriesema

Recruitment - Informatie voor kandidaten

Beljon + Westerterp richt zich bij de werving van kandidaten voor vacatures op het terrein van directie- en managementfuncties, toezichthouders en Raden en Colleges van Bestuur op mensen met een hbo en/of academisch werk- en denkniveau met ten minste vijf jaar werkervaring.

Voor het zoeken naar geschikte kandidaten maken wij gebruik van print- en onlinepersoneelsadvertenties, diverse jobboards en CV-databanken op het internet, social recruitment én social media en ons eigen kandidatenbestand en netwerk.De recruitmentactiviteiten van ons bureau richten zich op alle branches, waaronder: bedrijfsleven, zorg, onderwijs en overheid. Beljon + Westerterp is dan ook generalist.In onze aanpak staan, naast onze kernwaarden, professionaliteit, integriteit, discretie en kwaliteit voorop.

Vacatures

Op onze website treft u een overzicht van alle vacatures aan. Voor iedere vacature kunt u telefonisch en per e-mail nadere informatie inwinnen. Bij de vacatures treft u een tijdsplanning en een functieprofiel aan voor de werving- en selectieprocedure. U kunt solliciteren door middel van een button bij de desbetreffende vacature in het vacatureoverzicht.

Voor informatie over onze werkwijze kunt u bijgevoegd document raadplegen: Informatie voor kandidaten recruitment.

Inschrijven in kandidatenbestand
Overzicht vacatures