Inloggen
cover

Werken bij Beljon + Westerterp

Beljon + Westerterp is een adviesbureau op het terrein van human resources voor zowel de profit als de non-profit sector. Met een 50-tal medewerkers, verdeeld over zes kantoorlocaties in Nederland, zijn we één van de grotere HR-adviesbureaus van Nederland.

Wat maakt Beljon + Westerterp zo bijzonder? Alles draait er om mensen! Om kandidaten, om opdrachtgevers, maar ook om de medewerkers. Zij vormen onze organisatie. Met elkaar delen we een aantal kernwaarden waaronder oprechte aandacht en professionaliteit. Ambitieuze, ondernemende en enthousiaste mensen vinden bij ons een functie die past bij hun talenten en ambities.

Werken bij Beljon + Westerterp geschiedt in een lerend en professioneel klimaat. In de rechter kolom op deze pagina staan onze vacatures weergegeven. Als jouw baan er niet bij staat, aarzel dan niet om ons een open sollicitatie te sturen.

Onze bedrijfsstructuur en -cultuur

Beljon + Westerterp Groep werkt vanuit een regiostructuur. Aan het hoofd van de landelijk werkende organisatie staat de algemeen directeur. De vier regio's (West, Zuid, Oost, Noord) hebben alle een regiodirecteur en consultants. De bedrijfscultuur van Beljon + Westerterp is informeel en mensgericht, echter tegelijkertijd ook zakelijk. De consultants bij Beljon + Westerterp hebben te maken met eigen targets en jaardoelen. De medewerkers krijgen veel ruimte om hun talenten te ontplooien en het werk naar eigen inzicht in te vullen. Wij hechten veel belang aan een goede balans tussen leven en werken.

Open sollicitatie

Staat jouw baan er op dit moment niet bij, stuur ons dan een open sollicitatie. Je kunt je CV en sollicitatiebrief per e-mail sturen naar hrm@beljon.westerterp.nl. Binnen een week mag je een eerste reactie van ons verwachten.

Stage

Zoek je een stageplek? Wij bieden je graag die gelegenheid.