Inloggen

Beljon + Westerterp kantoor Amsterdam

Entrada 304 - gebouw Sevilla
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
tel: (020) 5456070
amsterdam@beljon.westerterp.nl


Houd bij gebruik van een navigatiesysteem er rekening mee dat Entrada onder Amsterdam of onder Duivendrecht te vinden kan zijn.

Let op: Vanaf maandag 7 mei 2018 tot en met 13 augustus 2018 wordt afrit A10/S111 naar Amstel Business Park afgesloten. Om Entrada bereikbaar te houden, wordt er aan de zuidzijde een tijdelijke ontsluitingsweg gerealiseerd op de Van der Madeweg. Via de A2 kunt u langs de Ziggodome naar Entrada of u neemt afrit A10/S112 en rijdt vanaf de Gooiseweg via de Van der Madeweg (noordelijke rijbaan) direct rechtsaf richting Entrada.

Autoverkeer vanaf Spaklerweg via de Van der Madeweg (zuidelijke rijbaan) maakt via de oude doorsteek van het parkeerterrein een keerbeweging om vervolgens rechtsaf richting Entrada te rijden.

Omleidingen en bebording naar Entrada
Uiteraard worden de omleidingsroutes met bebording aangegeven. Aanvullend worden er groene ‘verwijzingsborden’ naar Entrada geplaatst.

N.B. De voorgestelde omleidingen zijn weergegeven op een overzichtstekening, die u kunt downloaden via www.amsterdam.nl/zomerwerken.

RoutebeschrijvingVertrekadres
Verzenden
Openbaar vervoer

Indien u met het openbaar vervoer reist, geeft 9292ov of Google.maps niet altijd het dichtstbijzijnde metrostation aan. In alle gevallen is metrostation Van der Madeweg het dichtst bij ons kantoor gelegen

Vanaf de treinstations Duivendrecht, Amsterdam Bijlmer Arena of Amstel vertrekt iedere paar minuten een metro naar de Van der Madeweg:

Duivendrecht of Amsterdam Bijlmer Arena: metrolijn 54 richting Centraal Station en metrolijn 50 richting Isolatorweg.

Amstelstation: metrolijn 53 richting Gaasperplas en metrolijn 54 richting Gein.


Monique Willems, projectsecretaresse
Saskia Harte, projectsecretaresse
Winney Damen, projectsecretaresse